Voimisteluseura Sirius ry

Tervetuloa Voimisteluseura Siriuksen sivuille!

Voimisteluseura Sirius ry on Mikkelissä toimiva, vuonna 2016 perustettu, voimistelun erikoisseura. Tarjoamme lapsille, nuorille ja aikuisille liikunnan iloa ja elämyksiä voimistelun kautta. Kaikki ryhmämme harjoittelevat Sirius Areenalla, joka on Mikkelin keskustassa, Esedun Liikuntasalista (Otavankatu 4).  Meillä voimistellaan ohjatusti 60 tuntia viikossa eri tasoisissa ryhmissä.

Tarjoamme neljä erilaista valmennuspolkua:

  • rytminen voimistelu
  • akrobatiavoimistelu
  • harrastevoimistelu (1 x vko ryhmät)
  • showtanssi 

Toimintamme tähtää kilpavoimisteluun rytmisen voimistelun ja akrobatiavoimistelun osalta. Myös showtanssin ryhmät tavoittelevat esiintymisiä ja mahdollisesti myös tanssikilpailuihin osallistumista. Harjoittelun tavoitteena on kasvattaa osaamista, luoda onnistumisen iloa ja sitouttaa etenevään harjoitteluun. Voimistelun lisäksi meillä opitaan esiintymistaitoja, ryhmässä toimimista ja luodaan hyvä pohja terveelle itsetunnolle sekä liikunnalliselle elämäntavalle. Kilpavalmennuslinjojen lisäksi meillä on kattava harrastevoimistelun tarjonta eri ikäisille.

Seuran toiminnassa on vuosittain mukana 3-vuotiaista lapsista ylöspäin aikuisiin saakka liki 300 voimistelijaa, jotka harjoittelevat monessa eri tasoisessa ryhmässä. Harjoitteluun sitoudutaan kirjallisen ilmoittautumisen yhteydessä kaudeksi kerrallaan.

Kaksi kertaa vuodessa voimistelijoiden kausi huipentuu upeaan näytökseen, jossa ovat mukana kaikki seuran voimistelijat. Seura järjestää säännöllisesti myös muita esiintymistilaisuuksia voimistelijoilleen. Lisäksi seura tarjoaa kattavasti leiritoimintaa. Seura myös kouluttaa valmentajia Voimisteluliiton koulutuspoluilla. Osallistumme kilpalajeissa myös tuomaritoimintaan ja koulutamme tuomareita säännöllisesti. Kilpalajeissa haluamme varmistaa ammattimaisen valmennuksen.

Seuratyön sydän on talkootyö. Aktiivinen hallituksemme johtaa seuran toimintaa, kehittämistä ja verkostoja. Lisäksi suuri vanhempien joukko mahdollistaa seuran tapahtumat, kuten kotikilpailut. Olemme kaikkia mikkeliläisiä ja lähikuntalaisia varten, tervetuloa joukkoomme!

Seuran arvot kuvaavat toimintaamme ja luovat pohjan kehittämiselle:

YHDESSÄ, YKSILÖLLISESTI, YLÖSPÄIN!

Voimistelu liikuttaa ja tuo iloa, tule mukaan.

terveisin, hallitus


Kumppanit

OP Suur-Savo

Tukijat

          

Yhteistyöverkosto

Etelä-Savon Liikunta ry      Suomen voimisteluliitto   Piruetti logo ovaali     Gymnastica Sport