Voimisteluseura Sirius ry

Tervetuloa Voimisteluseura Siriuksen sivuille!

Voimisteluseura Sirius ry on Mikkelissä toimiva, vuonna 2016 perustettu, voimistelun erikoisseura. Tarjoamme lapsille, nuorille ja aikuisille liikunnan iloa ja elämyksiä voimistelun kautta. Kaikki ryhmämme harjoittelevat Sirius Areenalla, joka löytyy 1.9.2021 alkaen Esedun Liikuntasalista (Otavankatu).  Meillä voimistellaan ohjatusti 60 tuntia viikossa eri tasoisissa ryhmissä.

Tarjoamme kolme erilaista valmennuspolkua:

  • rytminen voimistelu
  • akrobatiavoimistelu
  • harrastevoimistelu

Toimintamme tähtää kilpavoimisteluun rytmisen voimistelun ja akrobatiavoimistelun osalta. Harjoittelun tavoitteena on kasvattaa osaamista, luoda onnistumisen iloa ja sitouttaa etenevään harjoitteluun. Voimistelun lisäksi meillä opitaan esiintymistaitoja, ryhmässä toimimista ja luodaan hyvä pohja terveelle itsetunnolle sekä liikunnalliselle elämäntavalle.

Seuran toiminnassa on mukana 3-vuotiaista lapsista ylöspäin aikuisiin saakka noin 150 voimistelijaa, jotka harjoittelevat 15 eri tasoisessa ryhmässä. Harjoitteluun sitoudutaan kirjallisen ilmoittautumisen yhteydessä kaudeksi kerrallaan.

Kaksi kertaa vuodessa voimistelijoiden kausi huipentuu upeaan näytökseen, jossa ovat mukana kaikki seuran voimistelijat. Seura järjestää säännöllisesti myös muita esiintymistilaisuuksia voimistelijoilleen. Lisäksi seura tarjoaa kattavasti leiritoimintaa. Seura myös kouluttaa valmentajia Voimisteluliiton koulutuspoluilla sekä Etelä-Savon Liikunnan yhteistyön kautta Pietarissa. Osallistumme kilpalajeissa myös tuomaritoimintaan ja koulutamme tuomareita säännöllisesti. Kilpalajeissa haluamme varmistaa ammattimaisen valmennuksen.

Seuratyön sydän on talkootyö. Aktiivinen hallituksemme johtaa seuran toimintaa, kehittämistä ja verkostoja. Lisäksi suuri vanhempien joukko mahdollistaa seuran tapahtumat, kuten kotikilpailut. Olemme kaikkia mikkeliläisiä ja lähikuntalaisia varten, tervetuloa joukkoomme!

Seuran arvot kuvaavat toimintaamme ja luovat pohjan kehittämiselle:

YHDESSÄ, YKSILÖLLISESTI, YLÖSPÄIN!

Voimistelu liikuttaa ja tuo iloa, tule mukaan.

terveisin, hallitus


Kumppanit

OP Suur-Savo

Tukijat

    

Yhteistyöverkosto

Etelä-Savon Liikunta ry      Suomen voimisteluliitto   Piruetti logo ovaali     Gymnastica Sport