Seuramme seuravaatteet tilataan Piruetilta sekä Team Placelta. Kaikki seuravaatteet ovat sekä kilparyhmäläisten, että harrastajien tilattavissa.

Piruetista voit tilata oman valinnan mukaan seuran logolla olevia tuotteita. Lisäksi on valikoima muita Piruetin tuotteita ilman seuran omaa painatusta. Kirjautumalla seurasivulle saat alennuksen koko Piruetin valikoimasta. Piruetin tilausjakso seuravaatteille (logolliset) on avoinna kaksi kertaa vuodessa erikseen ilmoitettavina ajankohtina. Voimassa olevan kirjautumiskoodin Piruetin seurasivuille löydät MyClubista seuravaate-tiedotteelta. Koodi on vain siriuslaisten käyttöön.

Rytmisen voimistelun kilparyhmien edustusasuksi kilpailuissa ja liiton leireillä suositellaan mustia logollisia pitkiä housuja tai narupunttihousuja sekä seuralogollista takkia ja seuratoppia.

Akrobatian kilparyhmien edustusasuksi kilpailuissa ja liiton leireillä suositellaan mustia narupunttihousuja, sinistä seuralogollista takkia ja valkoista painijaselkäistä seuratoppia.

https://www.piruetti.fi/seurat

Team Placen kautta tilattavissa tuotteissa on kaikissa seurapainatus ja valikoimassa on ulkovaatteiden lisäksi mm. vaatteita vapaa-aikaan / treeneihin, asusteita sekä laukku ja reppu. Team Placen valikoimassa on huomioitu myös valmentajille ja seuratoimijoille käytännölliset ja lämmittävät vaatteet viileisiin saleihin. Seuran omaan verkkokauppaan pääset alla olevasta linkistä, jonka kautta jokainen itse tekee tilauksen ja tuotteet toimitetaan suoraan tilaajalle. Team Placen verkkokaupasta voi tilata jatkuvasti, ilman erillisiä tilausjaksoja.

https://www.teamplace.eu/sirius

Lisäksi saatavilla on seuran logolla varustettua jumppapussia, tuubihuivia sekä pipoa. Nämä tuotteet ovat myynnissä mm. kaikissa seuran tapahtumissa.


Kumppanit

OP Suur-Savo

Tukijat

          

Yhteistyöverkosto

Etelä-Savon Liikunta ry      Suomen voimisteluliitto   Piruetti logo ovaali     Gymnastica Sport