Seuramme saa Opetus- ja Kulttuuriministeriön seuratukea 2019-2022. Vuosien 2019-2020 tuki kohdentui uuteen toimintaan, mentorointiin sekä seuratoiminan kehittämiseen palkkatukena. Vuoden 2021-2022 tuki kohdistuu laadun parantamiseen ja osaamisen kehittämiseen, mm. ohjaaja-akatemian osalta. Haemme tukea myös seuraaville kausille.

Vuoden 2021 aikana käynnistimme Suomen Voimisteluliiton kouluttajalisenssin kautta Sirius ohjaaja-akatemian. Akatemiassa koulutetaan nuoria mukaan ohjaustoimintaan akrobatiavoimisteluun ja rytmiseen voimisteluun. Akatemian kautta valmentaja saa tutkinnon sekä työkokemusta. Akatemiassa kouluttautuu tällä hetkellä 15 tulevaa ohjaajaa. Akatemiassa suoritetaan Voimisteluliiton I-tason tutkinto. Ensimmäiset valmentajat valmistuvat 6/2022!

Käynnistimme Olympiakomitean Tähtiseura  -hankkeen osana kehitystyötämme tammikuussa 2021. Tähtiseura -sertifiointi toteutettiin yhdessä lajiliiton ja Etelä-Savon Liikunnan kanssa. Seurassa hankkeesta vastaa nimetty tiimi, jossa on mukana vastuuhenkilöitä sekä valmentajia. Nyt olemme lasten ja nuorten toiminnan Tähtiseura!

Seuramme strategiakauden 2020-2023 painopiste on toiminnan laadukas kasvattaminen ja monipuolistaminen. Sirius Areena tarjoaa meille hyvät mahdollisuudet kehittää toimintaa ja kokeilla uusia toimintamuotoja. Turvallinen harjoittelu on toiminnan kehittämisen ytimessä. 


Kumppanit

OP Suur-Savo

Tukijat

          

Yhteistyöverkosto

Etelä-Savon Liikunta ry      Suomen voimisteluliitto   Piruetti logo ovaali     Gymnastica Sport