Sirius Areena

Sirius Areena on Esedun liikuntasalissa, käyntiosoite on Anni Swaninkadun puolelta. Esedun tilat ovat ilta-aikaan lukitut ja jokainen voimistelija liikkuu tiloissa henkilökohtaisella kulkutunnisteella. Esedun muissa tiloissa liikkuminen ei ole sallittua. Jokaiselle kulkutunnisteen haltijalle on jaettu ohjeet Esedulla liikkumisesta.

Salissa on tilaa 600 m2 ja parkettilattia. Harjoituksissa alustana on lajien matot. Myös seuramme toimisto löytyy Esedun liikuntasalin vierestä, 3. kerroksesta (kulku Otavankadun ovesta). 

Vasemmassa salissa on rytmisen voimistelun matto (12 x 12 m) ja puolapuuseinä. Käytössä on myös voimistelupenkkejä, patjoja ja air track. Yläparvella on varusteltu pienempään lämmittelytilaan peili ja alustat.  

Oikeassa salissa on akrobatian sininen permantomatto (10 x 14 m), valjaat heittoja ja nostoja varten, alastulopatjoja sekä air track. Lisäksi löytyy pienempiä patjoja ja alustoja harjoitteluun ja puolapuuseinä. 

Sali on jaettavissa väliverholla kahteen tilaan. Musiikki soi molemmissa lohkoissa irtokaiuttimien kautta. Tila on vuokrattu seurallemme tuntiperusteisesti tietyiksi kellonajoiksi. Sirius Areenan käyttö seuran ohjatun harjoittelun ulkopuolella on kielletty turvallisuussyistä ja Esedun määräyksestä. Muina aikoina salissa on muita käyttäjiä.

Yläaulassa on Siriusta varten erilliset naulakot. Lisäksi käytössämme on naisten pukuhuone. Pukutila on vain voimistelijoiden käytössä edellyttäen itsenäistä pukeutumista. Suihkut ovat käytössä. Välineitä voi säilyttää seuran lukittavissa arkuissa salin lavalla.    


Kumppanit

OP Suur-Savo

Tukijat

          

Yhteistyöverkosto

Etelä-Savon Liikunta ry      Suomen voimisteluliitto   Piruetti logo ovaali     Gymnastica Sport