Sirius Areena

Pitkän etsinnän jälkeen löysimme harjoitteluun sopivat tilat! Kaikki seuramme toiminta siirtyi 1.6.2020 Sirius Areenalle Raviradantielle. Käytössämme oli Sport Forumin uuden takahallin (2015) keskilohko. Seuramme varusteli tilaan kaksi harjoitusaluetta, yhteensä 450 m ². Yllättäen keväällä 2021 vuokrasopimuksemme irtisanottiin yrityskaupan myötä ja jouduimme etsimään uudet tilat. Neuvottelukierroksen jälkeen olemme valmiit muuttamaan 1.9.2021 uusiin tiloihin.

SIRIUS AREENA MUUTTAA KAUPUNGIN KESKUSTAAN, ESEDUN LIIKUNTASALIIN 1.9.2021, osoitteeseen Anni Swaninkatu.

Salissa on tilaa 600 m2 ja parkettilattia. Myös seuramme toimisto löytyy Esedun liikuntasalin vierestä, 3. kerroksesta (kulku Otavankadun ovesta). 

Vasemmassa salissa on rytmisen voimistelun matto (12 x 12 m) ja puolapuuseinä. Käytössä on myös patjoja ja air track. Yläparvella on varusteltu pienempään lämmittelytilaan peili ja alustat.  

Oikeassa salissa on akrobatian joustava harjoitusalusta (6 x 12 m), valjaat heittoja ja nostoja varten, iso alastulopatja sekä air track. Lisäksi löytyy pienempiä patjoja ja alustoja harjoitteluun ja puolapuuseinä. 

Sali on jaettavissa väliverholla kahteen tilaan. Musiikki soi molemmissa lohkoissa irtokaiuttimien kautta. Tila on vuokrattu seurallemme tuntiperusteisesti tietyiksi kellonajoiksi. Sirius Areenan käyttö seuran ohjatun harjoittelun ulkopuolella on kielletty turvallisuussyistä ja Esedun määräyksestä. Muina aikoina salissa on muita käyttäjiä.

Kaikki alle kouluikäiset sekä Alfat käyttävät sisääntulon yhteydessä olevaa pukuhuonetta. Tänne myös vanhemmat ovat tervetulleita avustamaan pientä voimistelijaa. Kouluikäiset käyttävät naisten pukuhuonetta salin vasemmalla sivulla. Pukutila on vain voimistelijoiden käytössä edellyttäen itsenäistä pukeutumista. Suihkut ovat käytössä. Välineitä voi säilyttää seuran lukittavissa arkuissa salin lavalla.    


Kumppanit

OP Suur-Savo

Tukijat

    

Yhteistyöverkosto

Etelä-Savon Liikunta ry      Suomen voimisteluliitto   Piruetti logo ovaali     Gymnastica Sport