Seuran kaikkiin harjoitusryhmiin ilmoittaudutaan aina kirjallisella lomakkeella ja koko kaudeksi kerrallaan. Poikkeuksena ovat pop-up kurssit, leirit ja work shopit, joihin ilmoittaudutaan jakso kerrallaan. Käytämme jäsenhallintajärjestelmänä MyClubia (www.voimisteluseurasirius.myclub.fi).

Ilmoittautuminen on sitova ja velvoittaa kauden harjoitusmaksuun. Ehdot lukevat selvästi ilmoittautumislomakkeissa. Yli 1 kk kestoiset sairauspoissaolot hyvitetään harjoittelun kieltävää lääkärintodistusta vastaan.

Harjoitusten hinnoittelu määräytyy seuraavasti:
Kilparyhmät                                4,00 eur/h
Esivalmennus                             5,50 eur/h

Harrasteryhmät                          8,00 eur/h
Tanssinopetus                            10,00 eur/h

Eri ryhmät harjoittelevat hyvin erilaisia määriä, joten maksujen kirjo on suurta. Ne ryhmät, joissa kuukausimaksu on alle 50 euroa, laskutetaan koko kausi kerrallaan. Ne ryhmät, joissa kuukausimaksu on yli 50 euroa, laskutetaan kahdessa erässä per kausi. Maksamattomista laskuista lähetetään maksumuistutus, johon lisätään huomautusmaksu. Saatavat ovat perintäkelpoisia. Laskutuksemme kanssa voi tarvittaessa sopia yksilöllisestä maksurytmistä, otathan silloin yhteyttä etukäteen (ennen eräpäivää). Toimitaan jokainen vastuullisesti ja huolehditaan meille kuuluvista maksuista ajallaan.

Harjoitusmaksut sisältävät viikoittaisen arkiharjoittelun. Leirit, workshopit ja kilpailut laskutetaan erikseen tapahtumailmoittautumisten perusteella. Kilpailumaksut ja lisenssimaksut määräytyvät Voimisteluliitolta. 

Mahdollisesta koronapandemian aiheuttamasta harjoitusten keskeytymisestä on erikseen ilmoitettu maksujen palautuskäytännöt ilmoittautumislomakkeella.

Urheiluseurat voivat tarjota Alv-vapaita palveluja vain jäsenilleen, joten jokaisen voimistelijan tulee maksaa myös seuran jäsenmaksu 20 eur/vuosi. Jäsenyyteen kuuluu harrasteryhmissä myös vakuutus. Muissa ryhmissä voimistelijat hankkivat voimisteluliiton lisenssin.  

Laskutustamme hoitaa Tarja, tavoitat hänet sähköpostista siriustalous@gmail.com


Kumppanit

OP Suur-Savo

Tukijat

          

Yhteistyöverkosto

Etelä-Savon Liikunta ry      Suomen voimisteluliitto   Piruetti logo ovaali     Gymnastica Sport