Lisenssit ja vakuutukset

Kilpaileva voimistelija tarvitsee aina kilpailulisenssin, sillä ilman lisenssiä voimistelija ei voi osallistua kilpailuihin. Seura ja liitto suosittelevat aina voimistelijoille liiton lisenssin kautta ostettavaa tapaturmavakuutusta, sillä seura ei vakuuta kilpailevia voimistelijoita. Kilpailulisenssi on voimassa koko kauden ajan (Kilpailulisenssin kausi: 1.9.-31.8). Lue lisää kilpailuluvasta eli lisenssistä os. voimisteluliitto.fi sekä lisenssin oston pikaohjeet. Kilpailulisenssin ostat Hoika-järjestelmästä.


Kilpailuihin osallistuminen

Kilpailuihin ilmoitetaan valmennussäännön mukaisesti voimistelijat. Vastuuvalmentaja hoitaa voimistelijoiden ilmoittamisen. ​Kilpailemisen kustannukset ja kilpailujen määrä kauden aikana: lue valmennussääntö. Kilpailujen osallistumismaksut jokainen voimistelija maksaa itse.

Seura järjestää säännöllisesti maksuttomia kilpailukatselmuksia Sirius Areenalla.

Kilpailusarjat, säännöt ja kilpailukalenterit:

Akrobatiavoimistelun kilpailusäännöt löydät täältä. Akrobatiavoimistelussa kilpaillaan parina, triona tai nelikkona. Kilpailuluokkia on viisi. (alokas-, tulokas-, edistyjä-, taitaja-, ja mestariluokka). Noustakseen seuraavaan luokkaan kisaamaan, pitää seuraavan tason merkkisuoritus olla suoritettuna hyväksytysti sekä suositus valmentajalta riittävästä osaamisesta.

Voimistelulajien kilpailukalenterit, aikataulut, suoritusjärjestykset sekä tulokset löydät Voimisteluliiton kisanet-sivuilta:
www.kisanet.fi

VOIMISTELUN STARA-TAPAHTUMA

Stara-tapahtumat ovat voimistelutapahtumia kilpailua harjoitteleville voimistelijanaluille. Tapahtuma on harrastevoimistelijoiden tilaisuus esiintyä ja näyttää kauden aikana opittuja taitoja yleisölle. Kilpavoimisteluun tähtäävät voimistelijat ja ryhmät taas voivat Stara-tapahtumissa harjoitella kilpailutilanteessa esiintymistä ennen varsinaisiin lajin kilpailusarjoihin siirtymistä. Voimistelun Stara-tapahtumissa esiintyjät saavat suorituksestaan palautteen sekä mitalin tai muun palkinnon.

Stara-tapahtumaan osallistuva tarvitsee Stara-lisenssin.

Voimisteluliiton valmisohjelmat Stara-tapahtumaan löytyy Suomen Voimisteluliiton sivuilta VoimisteluWikistä.


Kumppanit

OP Suur-Savo

Tukijat

          

Yhteistyöverkosto

Etelä-Savon Liikunta ry      Suomen voimisteluliitto   Piruetti logo ovaali     Gymnastica Sport