Voimisteluseura Sirius -logo

YHDESSÄ - YKSILÖLLISESTI - YLÖSPÄIN!

Voimisteluseura Siriuksen tavoitteena on tarjota rytmisen voimistelun sekä akrobatia- ja harrastevoimistelun harrastusmahdollisuus Mikkelissä. Meille jokainen voimistelija on yksilö ja tärkeä omana itsenään. Toimintamme tähtää kilpavoimisteluun. Lajeissa eteneminen perustuu Suomen Voimisteluliiton merkkisuoritusjärjestelmiin sekä voimistelijan omaan motivaatioon. Valmentajat ovat kokeneita voimistelun ammattilaisia. Kouluttamalla heitä annamme myös heille mahdollisuuden kehittyä ja tuoda harjoituksiin uusia haasteita. Lisäksi seuramme osallistuu tuomaritoimintaan.

Yhdessä, yksilöllisesti, ylöspäin
– jokainen on tähti

YHDESSÄ

Voimistelija, harjoitusryhmä, valmentaja, seura ja voimistelijan perhe; toisiaan tukien ja kunnioittaen, yhdessä onnistuen ja hyvällä yhteishengellä toimien. Seuran tapahtumien sydän on yhdessä tehty talkootyö. 

YKSILÖLLISESTI

Tavoittelemme jokaisen voimistelijan kohdalla oppimista ja etenemistä jokaisen omat lähtökohdat ja tavoitteet huomioiden. Pyrimme varmistamaan tarjonnan, josta jokaiselle löytyy omia tarpeita vastaava ryhmä. Etenevä harjoittelu on keskiössä.

YLÖSPÄIN!

Oppiminen luo motivaatiota ja hyvä motivaatio tuo tuloksia. Pyrimme positiiviseen onnistumisen kierteeseen, joka ruokkii halua tehdä paremmin. Kilpailuvisiomme tukee tason nousua.

VISIO

Voimisteluseura Sirius tarjoaa laadukasta seura- ja kilpailutoimintaa kolmessa voimistelun eri lajissa koko perheelle.


Kumppanit

OP Suur-Savo

Tukijat

          

Yhteistyöverkosto

Etelä-Savon Liikunta ry      Suomen voimisteluliitto   Piruetti logo ovaali     Gymnastica Sport