17.1.2021

HARRASTUSTUKI

Hei kaikki vanhemmat,

Mikkelin kaupunki on saanut OKM:n erityisavustusta Harrastustuki 2020 –hankkeeseen. Avustusta on vielä pieni erä jäljellä jaettavaksi vuonna 2021. Avustuksella tuetaan 7-15 –vuotiaiden lasten ja nuorten mahdollisuutta harrastaa urheiluseurassa. Alla on lisätietoa  kaupungin määrittelemistä tuen myöntämisen perusteista.

Tuen myöntämiseen vaikuttavat:

  • Lapsella/nuorella ei ole yhtään harrastusta (erityisesti maksullista liikuntaharrastusta) ja perheen tilanne on sellainen, että lapsi tai nuori ei pysty aloittamaan harrastusta ilman ulkopuolista taloudellista tukea
  • Perheen tilanne on sellainen, että lapsi tai nuori ei pysty jatkamaan ainutta harrastustaan (erityisesti maksullista liikuntaharrastusta) ilman ulkopuolista taloudellista tukea
  • Perheen taloudellinen tilanne (perheen itsensä esille tuomat seikat, tulotietoja ei kysytä)

Tiedot jäävät ainoastaan urheiluseuran harrastustukihankkeen vastuuhenkilöiden käyttöön. Seura raportoi kaupungille vain lapsen tai nuoren iän, tuen määrän sekä kuinka monta kuukautta tuen avulla on mahdollista harrastaa ja minkä osan tuki kattaa harrastusmaksusta.

Avustusta haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, jossa käyvät ilmi lapsen nimi,ikä, ryhmä ja selkeät perusteet tuelle. Hakemus on toimitettava keskiviikkoon 20.1.2021 mennessä sähköpostitse os. siriustalous@gmail.com. Otsikoi sähköposti: Harrastustuki.

Myöhässä saapuneita hakemuksia ei valitettavasti pystytä käsittelemään. Myönnetty tuki huomioidaan seuraavassa laskuerässä.

Terveisin,

Saija ja Tarja / Voimisteluseura Siriuksen taloudesta 


16.1.2021

TURVALLISTA HARJOITTELUA

Kevätkausi on saatu mukavasti käyntiin kilpa- ja harrasteryhmillä.

Noudatamme kevään ajan aluehallintoviraston ja terveysviranomaisten ajantasaista ohjeistusta. Ilmoitamme erikseen mahdollisista harjoittelua koskevista muutoksista. Huomaathan, että Mikkelin Kaupungin ohjeistus koskee vain kaupungin omistamia tiloja. Sirius harjoittelee yksityisomisteisessa salissa.

Saamme harjoitella turvallisesti Sirius Areenalla, jossa toteutetaan syksyllä aloitettua tehostettua siivousta kevään ajan. Tilamme on jaettu kahteen erilliseen saliin ja 450m2 harjoitustilaa mahdollistaa väljät harjoitusolot. Pyrimme ottamaan turvavälit huomioon harjoittelussa. Ryhmäkoot vastaavat vallitsevaa ohjeistusta. Akrobatiassa harjoitellaan vain oman parin kanssa.

Tarjoamme käsidesiä salissamme, tulethan treeneihin käsipesun kautta. Valmentajamme työskentelevät kasvomaskien kanssa ja ohjeistavat aiempaa enemmän sanallisesti (vältetään tarpeetonta lähikontaktia).  Toivomme huoltajien noutavan voimistelijat parkkipaikalta ja välttävän turhaa oleskelua aulassa. Noudatathan maskisuositusta! Pienet voimistelijat, jotka tarvitsevat apua pukemisessa, voi tuoda/noutaa sisätiloista. Seuran vapaavuoroille ovat tervetulleita Siriuksen ryhmissä voimistelevat perheineen (ulkopuoliset eivät voi osallistua seuran vuoroille, erityisesti vallitsevassa pandemiatilanteessa).

Tulethan harjoituksiin vain terveenä! Seuran tapahtumien osalta tiedotamme tapahtumakohtaisesti erikseen.

terveisin

Annika/hallitus


10.1.2021

SIRIUS OHJAAJA-AKATEMIA

Meille on myönnetty Suomen Voimisteluliiton kouluttajalisenssi vuosille 2021-2022. Lisenssin myötä aloitamme oman ohjaajakoulutuksen. Kaikki yli 12- vuotiaat voimisteluohjaajaksi haluavat voivat hakea mukaan akatemiaan. Koulutukseen kuuluu perusopinnot sekä valitun lajin I-tason lajitutkinto (rytminen voimistelu, akrobatiavoimistelu).

Akatemiaan kuuluu myös työssäoppimista apuohjaajana sekä seuran moniammatillinen tuki. Haku päättyy 31.1.2021. Löydät mainoksen seuran some- kanavista. 

Tämä on upea mahdollisuus saada lajitutkinto ja työkokemusta. Hae mukaan!

-Annika/hallitus


Kumppanit

OP Suur-Savo

Tukijat

          

Yhteistyöverkosto

Etelä-Savon Liikunta ry      Suomen voimisteluliitto   Piruetti logo ovaali     Gymnastica Sport