1. Sirius Areena (hallin keskiosa) on kokonaisuudessaan vuokrattu ympärivuorokautisesti Voimisteluseura Siriukselle. Salin luvaton käyttö ja asiaton oleskelu ovat kiellettyjä.

2. Salin käyttö perustuu Siriuksen myöntämiin vakio- ja yksittäisvuoroihin. Alue on varattu vain voimisteluharrastajille ja tilat erikseen varanneille tahoille.

3. Salin irtaimisto/varusteet ovat Siriuksen omaisuutta ja niiden luvaton käyttö ei ole sallittua. Seura ei vastaa luvattoman käytön tai sääntöjen rikkomisen aiheuttamista vahingoista, kuten tapaturmista. 

4. Seura ei vastaa hallin rakenteisiin kiinni jääneistä välineistä tai niiden irrottamisesta.

5.  Ilmoitamme ilkivallasta viranomaisille. Seuralla on oikeus periä korvaus aiheutetusta vahingosta. Tilassa on kameravalvonta.

6. Salia on mahdollista vuokrata maksua vastaan. Ota yhteys voimisteluseurasirius@gmail.com ja tiedustele vapaita vuoroja. Vuorot edellyttävät omaa vakuutusturvaa.

7. Jokainen valmentaja/vuoron varaaja vastaa vuorojen alkamisesta ja loppumisesta ajallaan.

8. Kulkureitit pidetään vapaina; käytämme salin oikeaa reunaa kulkemiseen. Säilytetään henkilökohtaiset tavarat salin reunoilla harjoitusten aikana.

9. Yleisen viihtyvyyden vuoksi roskat viedään roskakoriin. Vuoron päättyessä varmistetaan tilan siisteys. Tarvittaessa käytetään hallin siivousvälineitä. Mahdollisista vioittuneista varusteista ilmoitetaan valmentajalle.

10. Kengät ja ulkovaatteet jätetään eteisaulan telineisiin. Otetaan mahdolliset arvotavarat mukaan saliin. Seura ei vastaa kadonneesta tai anastetusta omaisuudesta.

11. Harjoitusten kuvaaminen ei ole sallittua. Myöskään toisten kuvia ei saa julkaista ilman lupaa.

12. Muistetaan urheilijamainen käytös: ei arvostella tai häiritä muita. Kannustetaan toisia ja iloitaan onnistumisista! 

TERVETULOA HARJOITTELEMAAN SIRIUS AREENALLE!    YHDESSÄ –YKSILÖLLISESTI –YLÖSPÄIN!


Kumppanit

OP Suur-Savo

Tukijat

          

Yhteistyöverkosto

Etelä-Savon Liikunta ry      Suomen voimisteluliitto   Piruetti logo ovaali     Gymnastica Sport