LUMME CUP info
 


Kisasivu (Aikataulut, suoritusjärjestykset)
www.voimisteluseurasirius.fi/lummecup2020
 

29.1. (talkootaulukon kuvat, ohjeet toiminnoille, aikataulut, Stadiumin sommittelu)

On käynyt ilmi, että kaikki mobiililaitteet eivät ole näyttäneet Google Driven taulukkoa, jonka vuoksi aikatauluissa ja toiminnoissa on ollut epäselvyyttä. Katso alhaalta kuvat taulukosta sekä linkit ohjeisiin.

Kuvat taulukosta:


Talkoo-ohjeet (pdf):
Kisatoimisto (päivitetty 31.1.)
Lipunmyynti (päivitetty 31.1.)
Lapputytöt -- saavat vielä ohjeet paikan päällä tuomarisihteereiltä ja tarvittaessa ylituomarilta
Kuulutus (päivitetty 31.1.)
Linjatuomarit (päivitetty 31.1.)
Tuomarisihteerit -- ohjeistus lisäksi Minjalta ja Sannalta paikan päällä (päivitetty 31.1.)

Turvallisuussuunnitelmat (PDF):
Turvallisuussuunnitelma Sirius
Turvallisuussuunnitelma Stadiumi
Evakuointisuunnitelma Stadiumi

Sommittelu Stadiumi kuva (Huom, A ja B 1-3 osiot ovat käytössä kilpailuissa ja lämmittelyssä - kilpailut A ja B 1-2 ja lämmittelyalue A ja B 3 alueet.)

Olethan yhteydessä minuun mikäli ohjeissa, aikatauluissa tai muussa kilpailuihin liittyvässä on jotain epäselvää.

- Minja / toiminnanjohtaja

***

26.1.

Kaikki seuran voimistelijat:

Lumme Cup 1.-2.2. on viikonloppuna (katso tarkempi info kilpailuista alempaa 13.1.) 
Tervetuloa koko seuran väki katsomaan ja kannustamaan! Otathan mukaan myös kaverit ja sukulaiset. Seurapandalla seuran voimistelijat pääsevät maksutta kilpailuihin ☺️ Liput 10€ ovelta (sylilapset maksutta).

Jaa kisatapahtumaa
Jaathan kisatapahtumaa: kaikkien seuran jäsenten tapahtuman jakaneiden kesken arvotaan torstaina 30.1. 8 lipun paketti kilpailuihin (arvo 80€, 1 lippu/päivä/henkilö). Käytetään yhdessä sosiaalisen median voimaa, jotta saamme näkyvyyttä seurana, lajin ja jotta kilpailut tulevat tutuksi myös seuran ulkopuolisille.
Osallistuthan mukaan tuomaan näkyvyyttä!
Jaa tapahtuma FB:ssa:
https://www.facebook.com/events/saimaa-stadiumi/uusi-rytmisen-voimistelun-kansainvälinen-kutsukilpailu-lumme-cup/1228709970850845/
Kerro ja jaa kavereille tapahtuma Instagramissa ennen tapahtumaa ja tapahtuman aikana seuraavilla tägellä: #voimisteluseurasirius #lummecup #lummecup2020


Talkoolaiset:

Aikataulut, info:
Tarkat aikataulut, talkoolaislista, ohjeet toiminnoille sekä turvallisuus ja evakuointisuunnitelmat ovat luettavissa os. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PMRJgM1LH-wRlbIg1D1zH9eZwOBQa39N6o8zzaH-Nmc/edit?usp=sharing

Luethan turvallisuussuunnitelmat, aikataulut ja toiminnan ohjeet etukäteen ja olet Minjaan yhteydessä mikäli näissä on kysyttävää. Tarvittaessa saat ohjeistusta lisää talkoovuoroosi tullessa toiminnan vastuuhenkilöltä (katso talkootaulukko vastuuhenkilöt)
Lapputytöt ohjeistetaan vielä tuomaritoiminnan taholta ennen vuoron aloittamista tarvittaessa. Huomioittehan, että vuorot alkavat merkittynä aikana.
Talkoolaisia pyydetään olemaan ajoissa paikalla ilmoittautumassa kisatoimistoon, josta talkoolaiset saavat huivin/crew-passin, joilla saat cateringistä pientä syötävää ja juotavaa päivän aikana.
Toivomme kaikille talkoolaisille mustat housut sekä valkoisen tai mustan paidan päälle kilpailuihin. 


Nähdään kilpailuissa!


- Minja / toiminnanjohtaja


***

13.1.
 

Kaikki seuran voimistelijat:

Seuran järjestämä Lumme Cup Kansainvälinen rytmisen voimistelun kutsukilpailu lähestyy. Kilpailut pidetään 1.-2.2.2020 alustavan aikataulun mukaan klo 9-18 välisenä aikana Saimaa Stadiumilla. Kilpailun pääsponsorina toimii Lumme Energia. Kilpailut järjestetään ensimmäistä kertaa ja nämä ovat iso osa seuran varainhankintaa pitämään harjoitusmaksut kurissa. Sosiaalisessa mediassa tapahtuman jakaminen ja tapahtumaan osallistuminen sekä kilpailu 'hypetys' on suositeltavaa ☺️ Kilpailut pidetään Stadiumin hallin etualalla A ja B lohkoissa, joiden takaosassa on lämmittely. Kilpailuissa palvelee katsojia Beauty Shop lipunmyynnin ja kisatoimiston vieressä. 

Kisakatsomo
Kaikki seuran voimistelijat pääsevät seurapandaa näyttämällä lipunmyynnissä kisapäivinä maksutta katsomoon. Heille on varattu oma osio katsomosta, johon voi ottaa myös kaverin mukaan. Otattehan siis pandat ja iloisen mielen matkaan ja tulette kannustamaan! ☺️ Muistathan kysyä myös kaverit ja sukulaiset mukaan!

Osallistuminen
Kilpailuihin osallistuu voimistelijoita ympäri Suomen sekä Venäjältä. Seuran omat tytöt osallistuvat eri ikäsarjoihin ja heidät on seura ilmoittanut jo kilpailuihin. Voit tarkistaa ilmoittautumiset KSIS -sivustolta os. http://rgform.eu/event.php?id_prop=1828
Lisäksi viime kaudella seurassa voimistelleet 2011-2013 syntyneet rytmisen kilparyhmäläiset on ilmoitettu Staraan. Näitä ei näy KSIS- sivustolla vaan näistä voit kysyä suoraan Veronikalta.
Kotikilpailuissa seura tukee voimistelijoita osallistumismaksuissa ja maksu on 25e / voimistelija (kilpailumaksu Lumme Cup muille 35€ / voimistelija) sekä Staraajille 10 e (Stara-maksu Lumme Cup muille 20€ / voimistelija). 
Mikäli ette halua osallistua kilpailuihin tai staraan ja teidät on ilmoitettu, ilmoitathan siitä Veronikalle mahdollisimman nopeasti. Mikäli sinulla on kysyttävää kilpailuihin ilmoittautumisesta ja osallistumisesta, otathan yhteyttä suoraan Veronikaan.

Aikataulu:
Ilmoittautuminen kilpailuihin päättyy 15.1., jonka jälkeen on jälki-ilmoittautuminen 7 päivän ajan. Jälki-ilmoittautumisen jälkeen pystymme vasta rakentamaan aikataulut. Alustava aikataulu löytyy kisasivuilta: www.voimisteluseurasirius.fi/lummecup2020
Aikataulu julkaistaan kisasivuilla, kun nämä ovat valmiit.

Talkoolaiset
Vielä muutamia talkoolaisia puuttuu; tehtävät eivät vaadi erityisosaamista ja saat ohjeistuksen tehtävään paikan päällä:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PMRJgM1LH-wRlbIg1D1zH9eZwOBQa39N6o8zzaH-Nmc/edit?usp=sharing.


Liikunnallista ja iloista tammikuuta!

Tehdään yhdessä upeat kisat! 


Minja / toiminnanjohtaja


Kumppanit

OP Suur-Savo

Tukijat

    

Yhteistyöverkosto

Etelä-Savon Liikunta ry      Suomen voimisteluliitto   Piruetti logo ovaali     Gymnastica Sport